ecologisch wasreinigingsproducten

Wassen

ecologisch afwasproducten

Afwassen

ecologisch sanitaire reinigingsproducten

Sanitair Reinigen

overige ecologisch reinigingsproducten

Reinigen

Help het milieu met biologische schoonmaakmiddelen

Mens en milieu zijn altijd belangrijk geweest voor Klok. Dankzij het gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten wordt het milieu zo min mogelijk belast. Het doel blijft natuurlijk wel dat kleding stralend schoon wordt, iedere keer weer! Klok staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en respect voor het milieu wat heeft geresulteerd in het krijgen van het Europees Ecolabel in 2001. Dit betekent dat alle producten van Klok minder belastend zijn voor het ecosysteem. Daar zijn we super trots op! En nu kan jij het hier ook aan bijdragen, door de producten online te bestellen in onze webshop.

Ben je onbekend met de biologische schoonmaakmiddelen van Klok? Bestel dan eerst eens de extra voordelige Klokbox voor slechts €19,95 , dan ontvang je een sample van elk product in een handige doos.

Bestel biologische schoonmaakmiddelen online met gratis verzending vanaf €30,-

Ben je al bekend met de klokbox? In deze doos vond je een van elk van onze meest verkochte producten één sample. Zo maak je meteen kennis met alle verschillende soorten was- en schoonmaakproducten van Klok en weet je meteen welk product voor jou het meest geschikt is. Handig toch? Nog leuker is de zachte prijs én GRATIS verzending. Bestel de klokbox vol met biologische schoonmaakmiddelen hier.