Waarom ecologisch?

Alle Klok producten bieden je een hoge kwaliteit, want alleen met een schoon en stralend resultaat blijf je de keuze voor Klok maken. Op deze kwaliteit kun je altijd vertrouwen door de constante samenstelling. Samen met externe partijen, waaronder het Europees Ecolabel, zorgen wij ervoor dat je een milieubewuste en betrouwbare keuze maakt.

De waspoeders zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. Natuurlijk ook op lage temperaturen. Door te kiezen voor kwalitatieve producten, voorkom je overdosering. De verpakking bevat handige tips voor milieuvriendelijker wassen, waaronder het op de juiste manier beladen van je machine, het doseren van het wasmiddel, de temperatuurinstelling en keuze van je wasprogramma, zodat je het milieu niet onnodig belast.

100% fosfaatvrije producten

De vaatwastabletten zijn krachtig tegen vet en zorgen voor een stralende, schone vaat. Met de 100 % fosfaatvrije, multifiunctionele vaatwastabletten in een wateroplosbare folie kies je tevens voor gemak en voorkom je overdosering. Alle noodzakelijke grondstoffen zijn aanwezig, zodat je geen extra middelen, zoals glansspoelmiddel en regenereerzout hoeft toe te voegen.

De producten van Klok zijn zo samengesteld dat jouw huid optimaal wordt gerespecteerd.

Over jouw huid